Suite

Suite Blanche bevindt zich direct naast het restaurant. Na een heerlijke lunch of diner is het dan ook echt ‘thuiskomen’ in de suite. U verblijft in een 100-jarig arbeidershuisje wat tot paleisje is omgebouwd. De hoofdkleur is wit, zonder steriel te zijn. Mooie oude elementen, zoals balken en binten zijn bewaard gebleven en vanuit verschillende kanten kunt u genieten van het uitzicht over de polders van Slijkplaat en de Westerscheldedijk.

De split-level indeling met een totale oppervlakte van 85 m² is zeer luxueus en modern uitgevoerd. Er is een heerlijke zithoek met loungebank, met uitzicht op de polders. Het zitgedeelte is voorzien van een moderne sfeerhaard en flatscreen. Verder is er een eettafel met luxe fauteuils en een minibar met daarin alles wat wenselijk is.
De badkamer heeft een ruim ligbad van waaruit u een wijds en rustgevend uitzicht heeft over het Zeeuws-Vlaamse land. Er zijn twee royale, luxe wastafels en een bijzondere douche, vormgegeven als een ‘kromme watergang’; vanuit de douche heeft u uitzicht op de privétuin aan de achterzijde.

Op de vide onder de authentieke balken bevindt zich een slaapkamer met comfortabele bedden; ook hier is een flatscreen aangebracht.